Piškotki
Namestili so se piškotki kateri so potrebni za delovanje spletne strani oz. so bili namešceni v casu prenosa podatkov do vas.
Pojasnilo o namešcenih piškotkih
V redu

toner kartuse

toner-kartuse.si

Velika izbira izdelkov

iskanje

Namig: Išči po oznaki kartuše ali nazivu tiskalnika
nformacije

Telefon: 01/429 22 37
Pon-Pet: 9:00-16:00 ure
Sobota:  9:00-13:00 ure

e-pošta: biro@biro.si

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  polnilo, laser, tiskalnik, trgovina, polnilo, nakup

povecaj sliko Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  Povečaj sliko

Količina: 1+
Cena: € 16,14
*davek je vključen v ceno

Koda: Reseter R58e
Dobavni rok: na zalogi info

Izberi količino:

 

Novi čip reseter za Canon kartuše. Sedaj ni več potrebno resetiranje čipa s pomočjo tiskalnika. Z uporabo tega reseterja se čip postavi na začetno tovarniško nastavitev in je uporaben z vsemi svojimi funkcijami - pokaže tudi nivo črnila.

 

Chip Resetter YXD-R58e - reseter za čipe originalnih Canon kartuš PGI-5 BK, CLI-8 bk, CLI-8 C, CLI-8 M, CLI-8 Y, CLI-8 PC, CLI-8 PM  

 

   

Nivo črnila v originalnih Canon kartušah je zapisan v čipu, ki  je nameščen na kartuši. Čip spremlja porabo črnila in ko je v zapisu čipa predvidena količina črnila porabljena, čip pokaže, da je kartuša prazna ne glede na to koliko črnila je še v njej. Tudi če v takšno "prazno" kartušo vstavite novo črnilo, bo imel čip še vedno zapisan podatek, da je kartuša prazna in tiskanje ne bo mogoče.

Z uporabo čip reseterja, pa se čip na Canon kartuši postavi v začetno stanje z vsemi funkcijami in v kolikor je v kartuši še črnilo lahko tiskate naprej.

Čip reseter avtomatično razpozna tip kartuše in čip postavi v začetno stanje z vsemi njegovimi funkcijami.

Kartušo s čipom postavite na reseter in pridržite za nekaj sekund v položaju, v katerem ima čip na kartuši  dober kontakt s pini na reseterju.
Ko karušo s čipom pritisnete na reseter bo lučka na reseterju utripala nekaj trenutkov. Ko lučka neha utripati in normalno sveti je postopek resetiranja čipa izveden uspešno.

Za kartušo PGI-5 se dodatni nosilec na reseterju umakne, kartuša pa se vstavi v vodilo s kontakti čipa navzdol.
Za kartuše serije CLI-8 pa se adapter postavi na mesto in je dimenzija prilagojena temkartušam. Postopek resetiranja je enak za vse navedene kartuše.

kosarica košarica

Vaša košarica je prazna.

dodaj stran med priljubljene

prednosti naše ponudbe

Hitra dostava naročenih izdelkov
45-dnevni rok za vračilo nepoškodovanega izdelka
Preprosto in hitro nakupovanje
Podpora strankam na telefonu 01/429 22 37 ali na naslovu biro@biro.si